WMO proof
Betaalbaar en aantrekkelijk wonen
Service & persoonlijke aandacht 24/7
Zelfstandig, veilig & ontzorgd leven

Woonvormen voor ouderen vindt u bij Samen Aangenaam Ouder Worden

Woonvormen voor ouderen: over SAOW

Woonvormen voor ouderen staan volop in de belangstelling nu zorg en wonen voortaan geen vanzelfsprekende combinatie meer vormen. Allerlei ontwikkelingen zorgen ervoor dat mensen die zorg nodig hebben meer en meer een beroep moeten doen op hun kinderen en buren. Vraagt u zich af hoe dat straks moet, nu u op leeftijd begint te komen?

Samen Aangenaam Ouder Worden

Samen Aangenaam Ouder Worden neemt uw zorgen graag van uw schouders. Wij bieden hét alternatief als u langer zelfstandig thuis wilt (of moet) blijven wonen. Onze luxe, levensloopbestendige woningen stellen u als echtpaar of alleenstaande oudere in staat op veilige, aangename wijze en zo zorgeloos mogelijk ouder te worden in een van onze woon-ontzorgresidenties. Als huurder van een ruim 3- of 4-kamerappartement beschikt u gegarandeerd meteen ook over alle gewenste zorg. Dat geeft rust.

Volledig ontzorgd wonen

U kunt als bewoner gebruik maken van een scala aan diensten en services. Schilderij ophangen, televisiezenders instellen? Een meubel verplaatsen of een lamp vervangen? Dan hoeft u niet te wachten tot uw kleinzoon komt. Voor dit soort ondersteuning belt u gewoon even de huismeester. Kosteloos, snel voor elkaar, en u bent verder van niemand afhankelijk.

Aantrekkelijk wonen

Niet alleen uw appartement moet luxe en ruim zijn (70 m² - 105 m²), en voor een betaalbare huur van alle gemakken en diensten zijn voorzien. Echt aangenaam woont u pas als ook de omgeving aantrekkelijk is met voorzieningen dichtbij als openbaar vervoer en een leuk winkelcentrum. Als u woont in de buurt van uitvalswegen, zodat u gemakkelijk bereikbaar bent. Noem maar op. Wij hebben een checklist met hoge eisen waaraan de woonomgeving moet voldoen.

Samenwerkingsverband

Samen Aangenaam Ouder Worden is een initiatief van een aantal partijen die elkaar vanuit maatschappelijke betrokkenheid vonden in hun visie op wonen, zorg en ouder worden. Elk vanuit de eigen discipline, maar met een gedeeld ideaal voor ogen. Zij vormen een samenwerkingsverband met onder andere aanbieders van ondersteunende ontzorgtechnieken als personenalarmering, dwaal- en valdetectie, en toegangsverlening tot de woning.

Interesse?

Is deze woonvorm voor ouderen ook interessant voor u? Een levensloopbestendig appartement met zorg van Samen Aangenaam Ouder Worden? Maak meteen even een vrijblijvende afspraak.

Volledig ontzorgd en verzorgd wonen!

U kunt al volledig ontzorgd en verzorgd wonen vanaf € 1588 per maand, all-in! Meer informatie
 

Lees het
laatste nieuws

Overzicht

"Proef"wonen

Vraagt u zich af hoe het wonen in zo'n appartement van Samen Aangenaam Ouder Worden in de praktijk bevalt? Of dat luxe verstelbare en instelbare be... Meer informatie