WMO proof
Betaalbaar en aantrekkelijk wonen
Service & persoonlijke aandacht 24/7
Zelfstandig, veilig & ontzorgd leven

Wonen met zorg en aandacht: dat is Samen Aangenaam Ouder Worden

Wonen met zorg en aandacht

Wonen met zorg betekent in de eerste plaats dat u tot op hoge leeftijd beschermd, veilig en prettig kunt wonen zoals u dat gewend bent, samen met uw partner of alleen. Geen zorgen over de zorg: in uw eigen vertrouwde omgeving krijgt u alle mogelijke hulp en verzorging zodra dat nodig mocht zijn. U leeft zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk. Ook als een van beide zorg nodig heeft, blijft u dus samen wonen en bent u samen in uw vertrouwde omgeving. Alle mogelijke voorzieningen, diensten en services ondersteunen en ont-zorgen u daarbij.


Niet nodig? Niet zichtbaar

U huurt een gelijkvloers appartement dat al bij de bouw onzichtbaar is voorzien van diverse aanpassingen. Een breed scala aan voorzieningen en noviteiten op het gebied van zorg, veiligheid en gemak, die pas geactiveerd en zichtbaar worden op het moment dat u ze ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Zo zijn de muren voorbereid op steunbeugels en is in het slaapkamerplafond al een rail aangebracht voor een tillift. Maar; dit alles is nog niet aangebracht en dus nog niet zichtbaar maar zeer eenvoudig geïnstalleerd.


Onderscheidend en uniek

Levensloopbestendig wonen met zorg is onderscheidend in verborgen en geavanceerde faciliteiten. Zo heeft het appartement een vloer die – als u dat wilt - ongewenste aanwezigheid registreert en het opmerkt als u onverhoopt valt. In beide gevallen wordt automatisch direct interne hulp ingeschakeld. Een andere noviteit in deze woningen is een keuken of badkamer die in een handomdraai aangepast kan worden, mocht een van u beiden in de toekomst onverhoopt aangewezen zijn op een rolstoel.

De toegangsdeur is voorzien van beeldcommunicatie zodat u kunt zien wie er aanbelt en voorzieningen voor dagelijks medicijngebruik zijn ook voorzien in het appartement.

Deze vorm van wonen is zeker ook aantrekkelijk en uniek vanwege het brede aanbod aan aanvullende diensten op het gebied van ontspanning en recreatie waar u gebruik van kunt maken. Binnen- en buitenshuis. Wat dacht u van een bezoekje aan concert of theater? Een kop koffie bij de open haard of in de tuin. Een wandeling, sporten, een dagje op stap of bijvoorbeeld een georganiseerde vakantie? Veel mogelijkheden, geen verplichtingen.


Zorg en aandacht

Woont u in een van onze woon-ontzorgresidenties en heeft u behoefte aan zorg of gewoon een praatje of een luisterend oor? Dan kunt u de gastvrouw bellen, of u loopt even naar haar toe. Deze verzorgende niveau 3 is altijd in de buurt als u haar nodig heeft. Voor (ongeplande) hulp of in geval van nood. Of om even om het hoekje bij uw partner te kijken terwijl u een uurtje weg bent.

Zeven dagen per week, 24 uur per dag is er een gastvrouw aanwezig in de residentie. Zij houdt een oogje in het zeil. Toch een veilig idee, vindt u niet? Niet alleen voor uzelf, maar ongetwijfeld ook voor uw kinderen of andere verwanten.

Interesse?

Interesse in deze vorm van wonen met zorg? Wij vertellen u graag meer. Maak meteen even een vrijblijvende afspraak.Volledig ontzorgd en verzorgd wonen!

U kunt al volledig ontzorgd en verzorgd wonen vanaf € 1588 per maand, all-in! Meer informatie
 

Lees het
laatste nieuws

Overzicht

"Proef"wonen

Vraagt u zich af hoe het wonen in zo'n appartement van Samen Aangenaam Ouder Worden in de praktijk bevalt? Of dat luxe verstelbare en instelbare be... Meer informatie